Revelion 2020

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE

revelion2020

Dupa cum v-am obisnuit in ultimii ani cu petreceri minunate, va asteptam si de aceasta data, sa serbam impreuna noaptea dintre ani. Cele doua saloane de poveste, Salon Atlantic si Salon Rustic, va asteapta cu usile deschise, incepand cu ora 21:00.
Vom servi preparate rafinate alaturi de bauturi fine (open bar), iar de atmosfera magnifica cu muzica din repertoriul romanesc si international, se vor ocupa trupa IMPULS din Comarnic – LIVE (Salon Atlantic) si formatia PERFECT BAND & MARIUS CRISTI POPA (Salon Rustic).
Atmosfera in ambele saloane va fi intretinuta de invitati speciali, precum: GABRIEL COTABITA, CRINA MATEI, CAMELIA STOIAN
La trecerea in noul an, vom ciocni un pahar de sampanie alaturi de cei dragi si vom privi grandiosul spectacol de articificii.
Nu vor lipsi tombola cu premii substantiale si multe alte surprize.

PRET 500 LEI/PERSOANA (TVA inclus)

PETRECERE PRIVATA IN SALONUL PATTAYA
Pentru minim 30 persoane (maxim 50).
PRET 290LEI/PERSOANA (TVA inclus)
Tariful include: meniu la farfurie (VEZI MENIU), open bar, sonorizare in plafon (muzica dumneavoastra), 1 pahar de sampanie si spectacol de artificii, tombola cu premii surpriza.

PENTRU REZERVARI: 0755 345 345

REVELION DE POVESTE PENTRU COPII – “O poveste moderna, captivanta, antrenanta si foarte galagioasa”
Pentru copiii dumneavoastra va oferim o petrecere speciala intr-un decor de basm. La cumpana dintre ani, copiii se vor bucura de jocuri interactive, magie, dans, concursuri si un meniu special.
PRET 200 LEI/COPIL (TVA inclus)

Oferte speciale de cazare:

250 LEI CAMERA DUBLA
(include cazare, TVA, parcare, GUSTARE si CIORBA DE POTROACE pentru dimineata de Sf. Vasile, incepand cu orele 11:00).

VEZI MENIU